2017 johtokunta

2016 elokuussa valittu johtokunta järjestäytyi
Soili Häkkinen ja Veli Heikkilä

SWT:n uusi johtokunta koolla ensimmäistä kertaa

 

Lohjan kokouksessa elokuussa 2016 valittu SWT:n johtokunta kokoontui marraskuun puolivälissä ensimmäiseen kokoukseensa Helsingissä. Ensi töikseen johtokunta valitsi keskuudestaan kaksi varapuheenjohtajaa. Varapuheenjohtajana jatkamaan valittiin Arja Ilola Turusta ja uutena Pekka Myllyniemi Lohjalta. Kokouksessa luovutettiin Tarja Halonen-mitalit kiitoksena pitkäaikaisesta toiminnasta wanhoissa tovereissa johtokunnasta pois jääneille Veli Heikkilälle ja Soili Häkkiselle.

Retkeilypäivien valmistelut pitkällä
 

Kokouksessaan johtokunta sai selvityksen Tampereella 2017 elokuussa  järjestettävien retkeilypäivien valmisteluista. Retkeilypäivien valmistelutyöryhmä on syksyn aikana työskennellyt tiiviisti ja päivien ohjelma on lähes valmis. Yksi retkeilypäivien kohokohta tulee olemaan Valtalaista nykypäivään, työväen näkökulmasta –seminaari, joka  on hyväksytty myös osaksi Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden ohjelmaa. Multakin osin retkeilypäivistä on jälleen muodostumassa mielenkiintoinen tapahtuma.

Kokouksessaan johtokunta antoi myös lausunnon SDP:n periaateohjelmaluonnoksesta ja päätti, että SWT on perinteiseen tapaan mukana SDP:n puoluekokouksessa omalla esittelypisteellään.