Kerhoille koulutusta

 

Kerhosivut kehittyvät

 

Wanhojen Toverien kotisivu-uudistus etenee mukavasti. Kerhot ovat olleet kovasti kiinnostuneita kehittämään omia sivujaan. Tästä kiinnostuksesta kertoo sekin, että helmikuussa järjestetylle päivittäjäkurssille osallistui täysi luokallinen innokkaita oppilaita. Omia kehosivujaan on aktiivisesti lähtenyt kehittämään syksyn jälkeen jo kymmenen kerhoa.

Wanhojen Toverien kotisivuilla on kaikille kerhoille tehty oma sivu, josta löytyvät vähintään kerhon vetäjien nimet ja yhteystiedot. Mahdollisuuksia on kuitenkin paljon ja pienellä opiskelulla kerho voi päivittää sivuilleen esimerkiksi kokouskalenterin ja vaikkapa kuvia kerhon tapahtumista.

Omien sivujen laajentamisesta kiinnostuneet voivat  olla yhteydessä Heikki Kehälinnaan heikki.kehalinna@elisanet.fi Seuraava kurssi järjestetään sitten kun kiinnostuneita on kymmenkunta.

Kurssin vetäjä TSL:n koulutuspäällikkö Raimo Oksanen opastaa sivujen ylläpidon nikseihin. Kuvassa vasemmalla Markku Einiö ja Eero Laine Lahdesta sekä Erkki Nurminen Hämeenlinnasta.
Kaikki TSL:n tietokoneluokan paikat olivat täynnä kun helmikuun puolivälissä järjestettiin Wanhojen Toverien toinen kerhojen edustajille tarkoitettu kotisivukoulutus. Mukana oli seitsemän uutta kerhoa. Kuvassa etualalla Veikko Toivonen Vantaalta ja Mirja Janerus Lännen Tovereista.
Aarre Nord ja Matti Hautamäki Akaan Wanhoista tovereista päivittävät kerhon sivuja.