SWT johtokunta helmikuu 2015

Vaalipäällikkö Tytti Tuppurainen vieraili Wanhojen toverien johtokunnassa

 

Suomen Wanhojen toverien johtokunta kokoontui tiistaina 10. helmikuuta Helsingissä. Johtokunta päätti Lappeenrannan retkeily-. ja kulttuuripäivien ohjelmasta ja järjestelyistä. Elokuussa järjestettäville retkeilypäiville odotetaan runsasta osanottoa eri puolilta Suomea. Kutsu ja ilmoittautumisohjeet retkeilypäiville lähetetään kerhoille lähipäivinä.

SDP:n vaalipäällikkö Tytti Tuppurainen antoi kokoukselle katsauksen puolueen eduskuntavaalitavoitteista ja vaaleihin valmistautumisesta. Vaalipäällikkö totesi, että puolueella on hyvä kolmeen ydinkohtaan kiteytetty vaaliohjelma. Nyt on panostettava kasvun aikaansaamiseen tukemalla työpaikkojen luomisen edellytyksiä, reiluun työelämään ja muutamien ryhmien kuten omaishoitajien ja yksinasuvien aseman parantamiseen.  Taloudellinen tilanne ei anna mahdollisuuksia laajoihin uudistuksiin.  Vaalityöhön liittyen Tuppurainen korosti vaalitaistelun viimeisten parin viikon merkitystä tuloksen kannalta. Tällä kertaa emme saa hyytyä loppumetreillä.

Johtokunnan kokoukseen oli kutsuttu myös pitkään Suomen Wanhojen toverien toiminnassa mukana olleet johtokunnan jäsenet Erkki Koskelin ja Aarne Laurila. Kiitoksena pitkäaikaisesta työstä heille luovutettiin Tarja Halonen mitalit.

Tytti Tuppurainen alustaa
Aarne Laurila, Matti Louekoski ja Erkki Koskelin