Wanhat Toverit-lehti 2022

Wanhat Toverit -lehti ilmestyi

 

Parin koronan aiheuttaman välivuoden jälkeen Wanhat Toverit -lehti ilmestyy taas. Lehti on lähetetty jäsenkerhoille 17.10. alkavalla viikolla. Lehti löytyy myös näköislehtenä www.wanhattoverit.fi -sivustolta.

 

Wanhat Toverit 2022 -lehden haastattelussa SDP:n eduskuntaryhmän puheenjohtaja Antti Lindtman korostaa, että ihmiset näkevät pintakuohujen läpi. 

-Suomalaiset ovat fiksua väkeä ja ymmärtävät, että nykyinen hallitus on joutunut kokemaan täysin poikkeukselliset ulkoiset kriisit. Aineksia pahempaan olisi ollut, mutta sittenkin enemmistö ihmisistä ajattelee, että Suomi on kohtuullisen hyvin selvinnyt niistä hallituksen johdolla, sanoo Lindtman.

Suomessa on arviolta noin 350 000 omaishoitajaa. Omaiset ovatkin suuri voimavara. Omaishoitajan arjesta iloineen ja itkuineen kertoo Pirkko Lahti.

Suomen Wanhat Toverit uudistaa syksyn aikana kotisivunsa. Mitä on luvassa? 

Tallinna-Harjumaan Vanhempien sosialidemokraattien ja Helsingin alueen Wanhojen Toverien tapaamisessa pohdittiin mm. turvallisuuskysymyksiä.

Puheenjohtaja Kari Salmi muistuttaa palstallaan, että kevään eduskuntavaalityöhön tarvitaan meitä kaikkia.

Kerhoesittelyssä on Turun Seudun Wanhat Toverit.

Wanhat Toverit 2022 -lehti on postitettu jäsenkerhoille niiden ilmoittamien jäsenmäärien mukaisesti. Lehden painos on 2 500 kappaletta.

LEHDEN VOI LUKEA TÄSTÄ KLIKKAAMALLA TÄTÄ LINKKIÄ 

PDF-tiedostoSWT_2022_net[1].pdf (1.3 MB)
Wanhat Toverit-lehti PDF-versiona. Klikkaa auki tästä