Kerhokokoukset 2019

 

Lokakuun kerhossa 28.10 vieraana oli Wanhojen Toverien ex-puheenjohtaja, entinen kansanedustaja ja mm. useina ministerinä toiminut Matti Louekoski.

 

 

 

Louekoski muisteli paikallista  Kerimäen seudun historiaa ja kertoi mm. nykyisen Veikkaus Oy:n mielenkiintoisesta synnystä ja toiminnasta.

 

Kokous päätti pitää kerhon perinteiset pikkujoulut  Asia jäi Raija Meklinille valmisteltavaksi.

 

 

 

 

 

Syksyn ensimmäisessä kerhokokouksessa 30.9 2019 oli läsnä Sosterin johtaja Panu Peitsaro kertomassa Savonlinnnan terveyspalveluista.

 

 

Toukokuun kerhokokouksessa oli kuultavana YLE:n aluetoimittaja  Kati Rantala, jonka toimipaikkana  on Savonlinna. Hän kertoi uudesta YLE:n  Keski-Suomen ja Etelä-Savon alueen toiminnasta.

 

*

 

 

 

*

 

 

Toverit vapun aattona muistokivellä.

 

*

 

29.4 käytiin tiukkoja keskusteluja käydyistä eduskuntavaaleista.

 

 

 

 

 

25. maaliskuuta kerhon vieraana oli Savonlinnan Seudun Kolomonen ry:stä yhdistyskordinaattori Kimmo Käärmelahti.

 

 

Kahvi maistui ja kysyttävää sekä puhuttavaa riitti.

 

 

 

loka

Lokakuun kerhossa 28.10 vieraana oli Wanhojen Toverien ex-puheenjohtaja, entinen kansanedustaja ja mm. useina ministerinä toiminut Matti Louekoski.

 

 

 

 

Helmikuussa 25 p:nä Savonlinnan Seudun Wanhojen Toverien vieraana oli SWT:n ex-puheenjohtaja Matti Louekoski sekä Savonlinnan kaupungin valtuuston puheenjohtaja ja SDP:n eduskuntavaaliehdokas Anna-Kristiina Mikkonen.

Anna-Kristiina käytti tilaisuuden alussa puheenvuoron keskittyen tämän päivään tilanteeseen yhteiskunnassa. Louekoski kertoi politiikan kiemuroista lähinnä mennenneinä aikoina.

 

 

 

 

 

 

Puheenjohtaja Pekka Palm ja sihteeri Arvi Parviainen

 

 

 

 

Keskustelu kävi vilkaana kahvin juonnin lomassa.

 

*

 

Tammikuun kerho pidettiin 28.01.2019 Kisalinnan juhlasalissa. Tilaisuuden alussa Veli-Pekka  Pekkarinen ja Liisa Hirvonen esittelivät hyvinvoinnin vaihtoehtoja.

Alustuksien päätyttyä vietimme hiljaisen hetken veteraanitoverin Väinö Turusen muistoksi.

Tämän jälkeen kokous jatkui vuosikokouksena. Kuultiin ja hyväksyttiin vuoden 2018 toimintakertomus ja selvitys taloudesta.

Kerhon jäsenmaksuksi päätettiin 10 € ja hyväksyttiin toimintasuunnitelma 2019.

Puheenjohtajana jatkaa Pekka Palm, varapuheenjohtajaksi valittiin Tellu Laukkanen, sihteeriksi Arvi Parviainen, jäsenkirjuriksi Raimo Rautiainen ja kotisivujen pitäjäksi Pirkko Mutka.

Kerhokokouksia pidetään pääsääntöisesti kuukauden viimeisenä maanantaina klo 15.00 alkaen kesäkautta lukuunottamattta. Elokuussa on Jyväskylässä Wanhojen Toverien retkeily- ja kulttuuripäivät. Asiaan palataan.