Suomen Wanhat Toverit ja Helsingin kerhot keskustelivat syksyn näkymistä

Suomen ja Helsingin Wanhojen Toverien puheenjohtaja Kari Salmi ja Pääkaupungin Wanhojen Toverien varapuheenjohtaja Annakati Mattila keskustelemassa syksyn näkymistä ja yhteisistä projekteista.

Kyllähän meitä harmittaa ettemme ole voineet pitkään aikaan kutsua kerhokokouksiamme koolle. Tiistaina (28.7.) tapasimme Suomen, Helsingin ja Pääkaupungin Wanhojen Toverien kesken Työväentalon Juttutuvassa tutkailemaan syksyn tilannetta ja tulevia yhteisiä projekteja.

Kaikki toivomme tietysti että voisimme pian kutsua jäsenemme koolle. Onnistuuko tämä riippuu tietysti siitä voimmeko luottaa ettei tartuntoja lähde näistä tapaamisistamme liikkeelle. PWT:n hallitus kokoontuu syyskuun alussa pohtimaan asiaa, mutta saattaa tietysti käydä niinkin ettei virus-tilanne salli kokousten pitämistä myöskään luoppuvuoden osalta.

Kuvassamme Suomen ja Helsingin Wanhojen Toverien puheenjohtaja Kari Salmi ja Pääkaupungin Wanhojen Toverien varapuheenjohtaja Annakati Mattila. Mukana olivat myös Suomen Wanhojen Toverien asiamies Heikki Kehälinna ja PWTn puheenjohtaja Jan Furstenborg.