Jyväskylän Wanhat Toverit

Jyväskylän Wanhojen Toverien toiminnan pääpiirteet
 

Jyväskylän Wanhat Toverit on perustettu toimimaan jyväskyläläisen ja valtakunnallisen sosialidemokraattisen aateperinnön ylläpitämiseksi ja kehittämiseksi. Olemme joukko, jonka kokemusten vaikuttavuus ulottuu pitkälle paikallisen ja valtakunnallisen sosialidemokratian juuriin. Veteraanien tietotaitoa on hyödynnettävä paneutumalla ajankohtaisiin asioihin pintaa syvemmältä. Haluamme myös yhteistyötä ja vuorovaikutusta meitä nuorempiin sosialidemokraatteihin. 

Yhdessä olemme enemmän!


Kokoonnumme joka kuukauden toinen tiistai B-salissa Väinönkatu 7 kello 14:00, paitsi kesäaikaan. Kutsumme jäseneksemme myös kaupunkimme kaikkien puolueosastojen ja Jyväskylän lähialueella toimivien puolueosastojen toverit. Toiminnalla näin tarjoamme mahdollisuuden yhteisiin tapaamisiimme kulttuuri- ja virkistystilaisuuksien sekä matkailun avulla. Kerhossamme keskustelemme vapaasti ajankohtaisista aiheista. Jäsentilaisuuksissa kuullaan myös alustuksia yhteiskuntamme eri osa-alueilta. Kerhosivumme on pääsääntöinen tiedotuskanavamme, mutta jos yhteystietoihisi on lisätty puhelinyhteys, lähetämme Sinulle myös mobiiliviestejä.

Tule joukkoomme vaikuttamaan!Yhteystiedot

Puheenjohtaja   Veijo Tarukannel  
veijo.tarukannel(at)gmail.com

Sihteeri    Marja-Leena Kotimäki  
marja-leena.kotimaki(at)elisanet.fiLinkkejä:

https://jty.fi/2017/01/16/jyvaskylan-wanhat-toverit-jty

https://www.facebook.com/JyvaskylanTyovaenyhdistysMarraskuun kerhokokous tiistaina 10.11.2020 klo 14:00


Väinönkatu 7 A-sali

Keskustelemme tohtoriväitöstutkija Jani Kokon johdolla USA:n presidentinvaaleista ja niiden jälkeisestä maailmasta.

TERVETULOA!

Kahvitarjoiolu alkaa 13.30Ajan merkintöjen arkisto
Ajan merkintöjä on kolumnisivu, johon Jyväskylän Wanhat Toverit voivat kirjoittaa näkemyksiään kulloinkin ajankohtaisista asioista.