Jyväskylän Wanhat Toverit

Jyväskylän Wanhat Toverit isännöivät Suomen Wanhojen Tovereiden kesäisiä
retkeilypäiviä Jyväskylässä 23-24.8.2019.

Saimme vieraaksemme yli 150 Toveria ympäri maata. Samalla esittelimme rakasta Jyväskyläämme tunnelman olessa mukava ja leppoisa.
Tapaamisemme alkoi kiinnostavalla huippuseminaarilla "Demokratian tulevaisuus Euroopassa", jossa luennoivat entinen Suomen Pankin pääjohtaja Erkki Liikanen ja Oxfortin yliopiston politiikkatutkimukasen laitoksen väitöskirjatutkija Ilona Lahdelma. Erityiskiitokset heille!

Kuva Alvar Aalto museo Kaija Holma 

KUTSU

Pidämme 10.9. klo 14.00 kokouksen, jossa suunnittelemme ja ideoimme tulevaa toimintaamme puheenjohtajamme Pertti Sarjan johdolla

Kokous on perinteisessä kokoontumispaikassamme B-salissa Väinönkatu 7 A rappu/pohjakerros


Kahvitarjoilu alkaa klo 13.30

TERVETULOA

Puheenjohtaja Pertti Sarja


 

Yhteystiedot

Puheenjohtaja Pertti Sarja pertpaivio(ät)gmail.com

Sihteeri ja sivujen ylläpitäjä Marja-Leena Kotimäki
marja-leena.kotimaki (ät)elisanet.fi

 

 

HUOMIO!

Linkit aikaisempien Jyväskylän Wanhojen Toverien kokousten kuviin ja sisältöihin, sekä erilliseen kuvagalleriaamme löytyvät seuraavista linkeistä:

Toimintakertomus 2015. Kevät
Toimintakertomus 2015. SyksyJyväskylän Wanhojen Toverien toiminnan pääpiirteet
 

Jyväskylän Wanhat Toverit on perustettu toimimaan jyväskyläläisen ja valtakunnallisen sosialidemokraattisen aateperinnön ylläpitämiseksi ja kehittämiseksi. Olemme joukko, jonka kokemusten vaikuttavuus ulottuu pitkälle paikallisen ja valtakunnallisen sosialidemokratian juuriin. Veteraanien tietotaitoa on hyödynnettävä paneutumalla ajankohtaisiin asioihin pintaa syvemmältä. Haluamme myös yhteistyötä ja vuorovaikutusta meitä nuorempiin sosialidemokraatteihin. - Yhdessä olemme enemmän.

Kokoonnumme joka kuukauden toinen tiistai B-salissa Väinönkatu 7 kello 14.00, paitsi kesäaikaan. Kutsumme jäseneksemme myös kaupunkimme kaikkien puolueosastojen ja Jyväskylän lähialueella toimivien puolueosastojen toverit. Toiminnalla näin tarjoamme mahdollisuuden yhteisiin tapaamisiimme kulttuuri- ja virkistystilaisuuksien sekä matkailun avulla. Kerhossamme keskustelemme vapaasti ajankohtaisista aiheista. Jäsentilaisuuksissa kuullaan myös alustuksia yhteiskuntamme eri osa-alueilta. Kerhosivumme on pääsääntöinen tiedotuskanavamme, mutta jos yhteystietoihisi on lisätty puhelinyhteys, lähetämme Sinulle myös mobiiliviestejä.Tule joukkoomme vaikuttamaan!