Jyväskylän Wanhat Toverit

Hyvää syksyä kaikille tovereille!



 

Pirkko, Maija, Raija ja Kaija järjestävät JTY:n Wanhojen Tovereiden puurojuhlan

Joulukuu 11.12. klo 14.00 Väinönkatu 7 B-sali


Perinteinen Tovereiden joulujuhla järjestetään yhteistyöllä JTY:n naisten joulutarjoilun myötä. Tarjolla puuroa, kahvia ja muita jouluherkkuja. Tovereiden vuoden 2018 toiminta päättyy mukavaan yhdessä oloon.
 

Tervetuloa jouluisiin tunnelmiimme!
 



 



 

Yhteystiedot

Puheenjohtaja Pertti Sarja pertpaivio(ät)gmail.com

Sihteeri ja sivujen ylläpitäjä Marja-Leena Kotimäki
marja-leena.kotimaki (ät)elisanet.fi

 

 

HUOMIO!

Linkit aikaisempien Jyväskylän Wanhojen Toverien kokousten kuviin ja sisältöihin, sekä erilliseen kuvagalleriaamme löytyvät seuraavista linkeistä:

Toimintakertomus 2015. Kevät
Toimintakertomus 2015. Syksy



Jyväskylän Wanhojen Toverien toiminnan pääpiirteet
 

Jyväskylän Wanhat Toverit on perustettu toimimaan jyväskyläläisen ja valtakunnallisen sosialidemokraattisen aateperinnön ylläpitämiseksi ja kehittämiseksi. Olemme joukko, jonka kokemusten vaikuttavuus ulottuu pitkälle paikallisen ja valtakunnallisen sosialidemokratian juuriin. Veteraanien tietotaitoa on hyödynnettävä paneutumalla ajankohtaisiin asioihin pintaa syvemmältä. Haluamme myös yhteistyötä ja vuorovaikutusta meitä nuorempiin sosialidemokraatteihin. - Yhdessä olemme enemmän.

Kokoonnumme joka kuukauden toinen tiistai B-salissa Väinönkatu 7 kello 14.00, paitsi kesäaikaan. Kutsumme jäseneksemme myös kaupunkimme kaikkien puolueosastojen ja Jyväskylän lähialueella toimivien puolueosastojen toverit. Toiminnalla näin tarjoamme mahdollisuuden yhteisiin tapaamisiimme kulttuuri- ja virkistystilaisuuksien sekä matkailun avulla. Kerhossamme keskustelemme vapaasti ajankohtaisista aiheista. Jäsentilaisuuksissa kuullaan myös alustuksia yhteiskuntamme eri osa-alueilta. Kerhosivumme on pääsääntöinen tiedotuskanavamme, mutta jos yhteystietoihisi on lisätty puhelinyhteys, lähetämme Sinulle myös mobiiliviestejä.



Tule joukkoomme vaikuttamaan!