Jyväskylän Wanhat Toverit

Jyväskylän Wanhat Toverit isännöivät Suomen Wanhojen Tovereiden kesäisiä retkeilypäiviä Jyväskylässä 23-24.8.2019.
Toivotamme osanottajat lämpimästi tervetulleeksi Jyväskylään. 

14.5. klo 14.00 on kevään viimeinen kerhokokouksemme B-salissa Väinönkatu 7 A-rappu/pohjakerros

Talousneuvos Matti Ojala esittelee 130-vuotiaan yhdistyksemme uunituoreen historiikin, jonka on työstänyt ja kirjoittanut emeritus professori Kimmo Suomi kolmen viime vuoden aikana. Pääsääntöisesti historiikki keskittyy alkaen v:sta 1968-näihin päiviin asti.

TERVETULOA!
Kahvitarjoulu klo 13.30 alkaen

  

Yhteystiedot

Puheenjohtaja Pertti Sarja pertpaivio(ät)gmail.com

Sihteeri ja sivujen ylläpitäjä Marja-Leena Kotimäki
marja-leena.kotimaki (ät)elisanet.fi

 

 

HUOMIO!

Linkit aikaisempien Jyväskylän Wanhojen Toverien kokousten kuviin ja sisältöihin, sekä erilliseen kuvagalleriaamme löytyvät seuraavista linkeistä:

Toimintakertomus 2015. Kevät
Toimintakertomus 2015. SyksyJyväskylän Wanhojen Toverien toiminnan pääpiirteet
 

Jyväskylän Wanhat Toverit on perustettu toimimaan jyväskyläläisen ja valtakunnallisen sosialidemokraattisen aateperinnön ylläpitämiseksi ja kehittämiseksi. Olemme joukko, jonka kokemusten vaikuttavuus ulottuu pitkälle paikallisen ja valtakunnallisen sosialidemokratian juuriin. Veteraanien tietotaitoa on hyödynnettävä paneutumalla ajankohtaisiin asioihin pintaa syvemmältä. Haluamme myös yhteistyötä ja vuorovaikutusta meitä nuorempiin sosialidemokraatteihin. - Yhdessä olemme enemmän.

Kokoonnumme joka kuukauden toinen tiistai B-salissa Väinönkatu 7 kello 14.00, paitsi kesäaikaan. Kutsumme jäseneksemme myös kaupunkimme kaikkien puolueosastojen ja Jyväskylän lähialueella toimivien puolueosastojen toverit. Toiminnalla näin tarjoamme mahdollisuuden yhteisiin tapaamisiimme kulttuuri- ja virkistystilaisuuksien sekä matkailun avulla. Kerhossamme keskustelemme vapaasti ajankohtaisista aiheista. Jäsentilaisuuksissa kuullaan myös alustuksia yhteiskuntamme eri osa-alueilta. Kerhosivumme on pääsääntöinen tiedotuskanavamme, mutta jos yhteystietoihisi on lisätty puhelinyhteys, lähetämme Sinulle myös mobiiliviestejä.Tule joukkoomme vaikuttamaan!