Jyväskylän Wanhat Toverit

Hyvät hiihtokelit ovat tulleet Keski-Suomeen. Talvi on parhaimmillan. 

Helmikuun kuukausikokoukseen kokoonnumme puheenjohtajamme
Pertti Sarjan alustukseen taitetusta eläkeindeksistä.
 

Helmikuun kuukausikokous on 13.2. kello 14.00. B-salissa Väinönkatu 7 A-rappu. Pohjakerros.

Valmistelemme siitä näkökantojamme Suomen Wanhojen Tovereiden vuosikokoukseen. Muutenkin pidämme teemaa yllä vastaavanlaisissa tilaisuuksissa. Tarkoitus on avata aihetta SDP:n 2017 puoluekokouksen päätösten pohjalta. Jokaisen mielipide on tärkeä. Tule keskustelemaan, että saamme kattavan mielipiteen, mitä viemme eteenpäin määrätietoisesti. Eläkeläisten asia ei saa jäädä vain kirjaimeksi puoluekokouksen asialistalle


Kahvitarjoilu alkaa klo 13.30                   TERVETULOA!
 

Puheenjohtaja Pertti Sarja

  

Kansanedustaja Susanna Huovinen

Maaliskuun kuukausikokous on ma 5.3. klo 14.00
B-salissa Väinönkatu 7 A rappu. Pohjakerros

Tilaisuuden siirtyminen tiistaista maanantaihin  johtuu Susannan aikatauluista

 

Teemamme on edelleen eläkeindeksien tarkastelu

Kansanedustaja Susanna Huovinen on lupautunut keskustelemaan kanssamme eläkeindeksin tulevista tavoitteista ja perusteluista. Ne paalutettiin SDP:n puoluekokouksessa v. 2017. Susanna on SDP:n eläketyöryhmän jäsen ja haluamme käynnistää hänen kanssaan keskustelut tästä tematiikasta.


Kahvitarjoilu alkaa klo 13.30                           TERVETULOA
  

Yhteystiedot

Puheenjohtaja Pertti Sarja sarjapertti(ät)gmail.com

Sihteeri ja sivujen ylläpitäjä Marja-Leena Kotimäki
marja-leena.kotimaki (ät)elisanet.fi

 

 

HUOMIO!

Linkit aikaisempien Jyväskylän Wanhojen Toverien kokousten kuviin ja sisältöihin, sekä erilliseen kuvagalleriaamme löytyvät seuraavista linkeistä:

Toimintakertomus 2015. Kevät
Toimintakertomus 2015. SyksyJyväskylän Wanhojen Toverien toiminnan pääpiirteet
 

Jyväskylän Wanhat Toverit on perustettu toimimaan jyväskyläläisen ja valtakunnallisen sosialidemokraattisen aateperinnön ylläpitämiseksi ja kehittämiseksi. Olemme joukko, jonka kokemusten vaikuttavuus ulottuu pitkälle paikallisen ja valtakunnallisen sosialidemokratian juuriin. Veteraanien tietotaitoa on hyödynnettävä paneutumalla ajankohtaisiin asioihin pintaa syvemmältä. Haluamme myös yhteistyötä ja vuorovaikutusta meitä nuorempiin sosialidemokraatteihin. - Yhdessä olemme enemmän.

Kokoonnumme joka kuukauden toinen tiistai B-salissa Väinönkatu 7 kello 14.00, paitsi kesäaikaan. Kutsumme jäseneksemme myös kaupunkimme kaikkien puolueosastojen ja Jyväskylän lähialueella toimivien puolueosastojen toverit. Toiminnalla näin tarjoamme mahdollisuuden yhteisiin tapaamisiimme kulttuuri- ja virkistystilaisuuksien sekä matkailun avulla. Kerhossamme keskustelemme vapaasti ajankohtaisista aiheista. Jäsentilaisuuksissa kuullaan myös alustuksia yhteiskuntamme eri osa-alueilta. Kerhosivumme on pääsääntöinen tiedotuskanavamme, mutta jos yhteystietoihisi on lisätty puhelinyhteys, lähetämme Sinulle myös mobiiliviestejä.Tule joukkoomme vaikuttamaan!