Pirkanmaan Wanhat Toverit

Toimikunta 2018


Puheenjohtaja
Matti Päivärinta
Riihikatu 10
37150 Nokia
0400 829 697
mk.paivarinta(at)gmail.com

Varapuheenjohtaja
Arja Ojala
Tampere
0500 877 333
arja.o.ojala(at)kolumbus.fi

Sihteeri
Tuula Pihlajamaa
Tampere

Taloudenhoitaja
Tarja Jokinen
Tampere

Pirkko Oksa
Lempäälä

Leena Mankkinen
Ylöjärvi

Aatto Salo
Sastamala/Mouhijärvi


Kotisivujen ylläpitäjä
Merja Päivärinta
Kangasala
p4547(at)kolumbus.fi

Perustavan kokouksen osallistujia Tampereen Puistotornin
Tellervo-kabinetissa

Pirkanmaalle uusi wanhojen toverien kerho

Tiistaina 12. huhtikuuta 2016 pidettiin Tampereella työväentalolla wanhojen toverien uuden kerhon perustava kokous. Sosiaalineuvos Arja Ojalan koolle kutsumaan kokoukseen osallistui toistakymmentä puolueaktiivia Tampereelta ja sen lähikunnista. Suomen Wanhojen Toverien edustajina kokoukseen osallistuivat asiamies Heikki Kehälinna ja sihteeri Veijo Lehto.

 

 

Tapahtumia

Pikkujouluruokailu ja vuosikokous (19.11.2018 klo 12:00)

Uutisia

Ei uutisia


Pirkanmaan Wanhat Toverit

Kerhon perustavassa kokouksessa 12.4.2016 tunnelma oli innostunut ja odotukset toiminnan aloittamisesta korkealla. Kokouksen osanottajat korostivat puheenvuoroissaan, että tavoitteena on aikaansaada avoimeen mielipiteidenvaihtoon ja yhdessäoloon perustuva wanhojen toverien kerho, jonka toiminta-alue ulottuu Tampereen lisäksi laajasti Pirkanmaan alueelle. Tärkeänä pidettiin myös sitä, että kerhon puitteissa tarjotaan mahdollisuus käydä poliittista keskustelua ja tavata eri puolilla Pirkanmaata toimivia puoluetovereita.

Uuden kerhon nimeksi kokous päätti yksimielisesti Pirkanmaan Wanhat Toverit. Kokouksessa päätettiin myös kutsua vielä toukokuussa koolle kerhon kokous valitsemaan kerholle puheenjohtajan, toimikunnan jäsenet sekä päättämään toiminnan käynnistämisestä.