Jäsenkirjeet

Jäsenkirje 4/2012

Hyvät Wanhat Toverit!

JOULUKUUN TAPAAMINEN SIIRTYY TAMMIKUULLE

Joulukuun tapaamiseen olemme yrittäneet saada vieraaksemme puoluesihteeri REIJO PAANASEN. Hänen almanakastaan ei valitettavasti joulukuulla sopivaa päivää löytynyt, mutta sellainen löytyi heti tammikuun alusta. Päädyimme loppujen lopuksi siihen, että jätämme joulukuun tapaamisen väliin, mutta aloitamme uuden toimintavuoden heti tammikuun alussa.

Saamme puoluesihteeri REIJO PAANASEN vieraaksemme keskiviikkona 9.1.2013 klo 13 ja paikka on tuolloin NURMIJÄRVI ja siellä Punatorpan kerhohuone, Punamullantie 9, 01900 Nurmijärvi.

HELMIKUUN 2013 TAPAAMINEN

Helmikuun alustajaksemme on lupautunut Uudenmaan Piirin uusi puheenjohtaja ANNE KARJALAINEN Keravalta. Paikkana on tuolloin MÄNTSÄLÄ ja siellä Kerhohuone Sopu (Veteraanitie 7). Tapaamisen päivämäärä on vielä auki, mutta selvinnee ennen tammikuun tapaamistamme.

 

HYVÄÄ JOULUA JA PAREMPAA UUTTA VUOTTA 2013 TOIVOTTAEN!

Veikko Tallgren      Aarno Järvinen

puheenjohtaja       vt. sihteeri

***

Jäsenkirje 3/2012

Hyvät Wanhat Toverit!

 

SYYSKAUSI KÄYNNISTYI

Syyskausi käynnistyi kuntavaaliaiheisella tapaamisella Hyrylän Torpalla torstaina 27.9. Paikalla oli ehdokkaita kaikista toiminta-alueemme kunnista ja keskustelu oli vilkasta eri kuntien keskeisistä näkymistä tulevalle vaalikaudelle.

LOKAKUUN TAPAAMINEN

Maanantaina 15.10. klo 13 saamme vieraaksemme puolueen II varapuheenjohtajan, kansanedustaja Antti Lindtmanin, joka kertoo ajankohtaisia poliittisia kuulumisia eduskunnasta. Ja tuskin voimme välttää kuntarakennekeskustelua tässäkään palaverissa. Paikkana on Jokelan Työväentalo (Siljalantie 2, 05400 Jokela), jonne pääsee vaivattomasti myös junalla.

MARRASKUUN TAPAAMINEN

Marraskuun tapaaminen on tiistaina 13.11. klo 15.00 Järvenpään Seuratalolla (Kartanontie 2) että Vieraanamme on tuolloin professori Pentti Arajärvi.

JOULUKUUN TAPAAMINEN

Joulukuun tapaamiseen yritämme saada vieraaksemme puoluesihteeri Reijo Paanasen. Päivämäärä ei ole vielä tätä kirjoitettaessa varmistunut, mutta siitä tiedotetaan myöhemmin. Paikkana tuolloin on MÄNTSÄLÄ ja siellä Kerhohuone Sopu (Veteraanitie 7)..   

TAVATAAN JOUKOLLA MAANANTAINA 15.10. klo 13 JOKELAN TYÖVÄENTALOLLA!

Veikko Tallgren         Aarno Järvinen

puheenjohtaja          vt. sihteeri

***

Jäsenkirje 2/2012

Hyvät Wanhat Toverit!

 

SYYSKUUN TAPAAMINEN
Sateisen ja viileän, siis normaalin suomalaisen kesän jälkeinen syyskausi käynnistyy tapaamisella kunnallisvaalien merkeissä. Ajankohta on torstai 27.9.2012 klo 13 ja paikkana Hyrylän Torppa. (Koskelantie 4, 04300 Tuusula). Tarkoitus on keskustella syksyn kunnallisvaalien teemoista Keski-Uudellamaalla ja paikalla on ehdokkaita eri kunnista.

SYKSYN MUUT TAPAAMISET
Vieraaksemme kuluvan syksyn aikana ovat lupautuneet sekä puoluesihteeri Reijo Paananen että professori Pentti Arajärvi. Aikatauluongelmien vuoksi päiviä ei vielä ole saatu sovituksi. Syksyn muista tapaamisista ilmoitetaan heti, kun vierailuille sopivat päivät ovat kalenterista löytyneet.

Tulossa on siis hyvin mielenkiintoisia vierailuja!

MITEN SAADA UUSIA JÄSENIÄ MUKAAN TOIMINTAAN
Alueellamme asuu lukuisia pitkään puoluetyössä mukana olleita tovereita, jotka eivät vielä ole mukana Wanhojen Tovereiden toiminnassa. Levittäkää sanaa omissa puolueosastoissanne ja järjestäkää mahdollisuuksien mukaan kimppakyytejä, jotta autottomatkin toverit pääsisivät mukaan yhteisiin tapaamisiin. 

TAVATAAN JOUKOLLA SYYSKUUN LOPULLA TORPALLA!

Veikko Tallgren      Aarno Järvinen

puheenjohtaja       vt. sihteeri