Porvoon Wanhat Toverit

 

TÄTÄ ON

PORVOON WANHAT TOVERIT

TOIMINTA 
 

TOIMINNAN PERIAATTEET


Porvoon Wanhat Toverit on rekisteröimätön yhdistys. Se on osa valtakunnallista Wanhat Toverit verkostoa. Sen toiminta-alueena on Porvoo ja sen lähikunnat. Sen toiminnassa pyritään välttämään tiukkoja muotoseikkoja mahdollisuuksien mukaan. Tarkoituksena on koota yhteen puolueyhteisön eri tehtävissä toimineet eläkkeellä olevat jäsenet yhteistoimintaan, jolla tuetaan puolueen aatteellista työtä.

JÄSENET JA HALLINTO


Kerho ei pidä varsinaista jäsenluetteloa. Kokouksista pidetään osanottajaluetteloa, joista kootaan lista, joka korvaa varsinaisen jäsenluettelon. Kerholla on runsaat kaksikymmentä jäsentä. Kerhon syyskokouksessa valitaan puheenjohtaja, taloudenhoitaja ja muut mahdolliset toimihenkilöt, joiden toimikausi on syyskokousta seuraava kalenterivuosi. Syyskokouksessa päätetään myös seuraavan kalenterivuoden toiminnasta.
 

MUU TOIMINTA


Kerhon toimintamuotoja ovat:
• kuukausikokoukset, joista yksi on samalla syyskokous
• vierailuja muihin kerhoihin
• kevätkauden päätöslounas
• kesäretki
• kesäteatteri
• jouluateria.

Kuukausikokouksiin pyritään saamaan mahdollisuuksien mukaan vierailija puhumaan jäsenistöä kiinnostavista asioista.
 

TALOUS


Kerho ei peri jäsenmaksua. Tulot muodostuvat kerhon kokouksissa perittävistä kahvimaksuista. Kahvituloilla katetaan tarvikehankinnat, kokoustilavuokrat, muistamiset sekä tapauskohtaisesti päätettävät kompensaatiot eri tapahtumiin osallistumisista. Kerholla ei ole varsinaista kirjanpitoa eikä pankkitiliä. Tuloista ja menoista pidetään kirjaa, josta käyvät ilmi tulot ja menot.


 

Facebook-sivun näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.
Facebook-sivun näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.