Vakka-Suomen Wanhat Toverit

100 vuotta kansalaissodasta

Kansalaissodasta on tänä vuonna kulunut 100 vuotta ja tätä muistoa kunnioittaaksemme järjestimme 6.3.2018 yhteistyössä tilaisuuden, jossa luennoi historioitsija, tietokirjailija, filosofian tohtori Teemu Keskisarja.

Tilaisuus oli menetyksekäs, yleisöä oli runsaasti ja luennoitsija omaperäinen ja räväkkä.

Järjestäjinä olivat:

  • Vakka-Suomen Wanhat Toverit
  • Uudenkaupungin Sos.Dem. Kunnallisjärjestö
  • TSL Uudenkaupungin Opintojärjestö

Yhdistyksemme toimihenkilöt:

Puheenjohtaja Anja Savolainen, puh 044 371 4728
Varapuheenjohtaja Arto Kallinen, puh. 0400 722 500 kallinen.arto@gmail.com
 

Ota yhteyttä ja tule mukaan!

Vakka-Suomen Wanhat Toverit palasivat kesätauolta - kokoonnuimme Aquariuksessa maanantaina 2.10. klo 15 - vieraana SDP:n puoluesihteeri Antton Rönnholm, kuvassa oikealla, vasemmalla puheenjohtajamme Anja Savolainen.

Huhtikuun 10. päivän kokouksessa Sos. Dem. Kunnallisjärjestön puheenjohtaja Jaana Vasama kommentoi kuntavaaleja.

Helmikuun kokouksessa 13.2. Turun Wanhojen Toverien puheenjohtaja, ex. kaupunginjohtaja Armas Lahoniitty kertoi kokemuksiaan Lahden puoluekokouksesta.

Tammikuun kokouksessa 23.1. alustajana oli Demokraatti-lehden päätoimittaja Mikko Salmi, joka myös oli ehdolla puoluesihteeriksi.

 

Vakka-Suomen Wanhat Toverit -kerhon perustava kokous pidettiin Uudenkaupungin Työväentalolla 17.11.2008. Kerhon toimintapiiriin kuuluu Uudenkaupungin lisäksi Laitila, Vehmaa, Taivassalo, Pyhäranta ja Kustavi.

 

Toiminnan tarkoitus

Wanhojen Tovereiden pääasiallisena tarkoituksena on tukea puolueen perinteitä ja aatteellista työtä, mutta voimme myös ottaa kantaa yhteiskunnallisiin kysymyksiin. Kerho ei kuulu SDP:n puoluerakenteeseen.